ISPARTA / YALVAÇ - Körküler Ortaokulu

Şbt

Diliimizin zenginlikleri projesi kapsamında derslerimizde anlat bakalım etkinliği ve okulumuzda atasözü/deyim resimleme etkinliği yapıldı.

Ortaya çıkan ürünler panomuzda sergilendi.

Ock

2023-2024 eğtim öğretim yılı 1. dönem sonu karneleri dağıtılmıştır.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında 4. gün etkinliği olarak Körküler köyü gölet gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında 3. gün etkinlikleri yetenek paylaşımda saz çalma etkinliği, oyun saatinde mangala santranç zeka oyunları oynatıldı,yarıyıl gösterilerinde yöresel halk oyunları yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz 2. gün etkinlikleri olarak hitabet oyunları,şiir okuma ,sokak hayvanlarını besleme, komedi filmi izleme,kariyer basamaklarından köyümüz doktorunun öğrencilerimizle söyleşisi yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz kapsamında tüm sınıflarımızda bilgi yarışması,sportif faaliyetler ,yetenek resim çalışması,en sevdiğinmi paylaş etkinliği yapıldı